Társkereső blog. Társkereső oldal, ahol egyszerű a társkeresés. váromvárom

2010. 11. 04. 17:07

Bemutatkozásom:
Kedves Párkereső Társam,
"Nem jó az embernek egyedül lenni"-olvashatod már a Bibliában is és így tapasztaltam én is.Különben miért érezném magam a szerető barátok között is egyedül? Játszom hát a gondolattal, hogy talán megtalállak téged. Milyen kicsike az esély!Ábrándozom arról, hogy megismerhetem még életem második szerelmét, mert a szerelem az az életelem, ami nélkül lehet élni, de nem nagyon érdemes... Kívánok minden jót, sikeres társtalálást, igaz szerelmet, mert ugye van ilyen, és nincs feltétlenül éltkorhoz kötve, csak túl a 40-en még sokkal- sokkal több szerencse kell hozzá.
 
 
Kedvenceim:
- Kedvenc könyvem: József Attila versei
- Kedvenc ételem: A mákos rétes
- Kedvenc italom: A kávé

- Kedvenc képem: Kiderül, EgryJózsef
- Kedvenc helyem: A Dunánál
- Kedvenc évszakom: Az ősz

ui:köszönöm, hogy elolvastad az írásom. Nem fizettem elő és talán  nem is  fogok,üzenj nekem és, ha úgy hozza a véletlen, hogy egyszerre leszünk fenn, az már "JEL" :)


Kedvesem.hu társkereső - várom - Társkereső Blog - társkereső,empátia,ismerkedés,önismeret,szerelem, társkereső blog Címkék: szerelem
Kedvesem.hu társkereső - várom - Társkereső Blog - társkereső,empátia,ismerkedés,önismeret,szerelem, társkereső blog Megosztás
«« 
Vissza
Szólj hozzá!
  • Kedvesem.hu társkereső - várom - Társkereső Blog - társkereső,empátia,ismerkedés,önismeret,szerelem, társkereső blog moderator (47)
    Ide kattintva írd az üzeneted!
    Győr, 2412 napja
  • Kedvesem.hu társkereső - várom - Társkereső Blog - társkereső,empátia,ismerkedés,önismeret,szerelem, társkereső blog Mahua (59)
    Korrekt es ertheto!
    Budapest, 379 napja