Társkereső blog. Társkereső oldal, ahol egyszerű a társkeresés. BIANKABIANKA

2009. 08. 24. 22:22
  BIANKA,  ami tulajdonképpen Jimmie-ről szól, akit megrugdosott az élet.

 

Nyár este volt, a folyosón már ragyogtak a világítótestek.

Jimmie hanyatt feküdt a hűvös lepedőn, és arra gondolt, na most végre kipihenheti magát. Egyedül volt, mert az űrhajósok szolgálati kórházában csak egyágyas szobák vannak. Jimmie a karantén részlegben feküdt, mert egy hosszú és kimerítő útról ma délben tértek haza az NH 17001044274 sz felderítő űrhajójukkal. Jimmie fáradt volt, végtelenül fáradt. Nem volt már fiatal, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz, és ez az út különösen megviselte. Csukott szemmel pihent, és már majdnem elaludt, amikor nyílt az ajtó, és a folyosóról egy ápolónő lépett be.

  Jimmie már majdnem rávágta, hogy elmegyek, amikor jobban megnézte a kérdezőt. Fiatal nő állt az ajtóban, nyúlánk, szőke és valószínűtlenül fehér bőrű. A fehér köpenyben úgy állt ott, mint egy jelenés és mosolygott. Ilyenekkel szoktunk álmodni mi férfiak magányos éjszakáinkon, gondolta Jimmie.

   Elment és becsukta maga mögött az ajtót.

   Jimmie még jóformán végig sem gondolta, mire vállalkozott, amikor a lány már vissza is jött, szivacsokkal, törülközőkkel és langyos vízzel felszerelkezve. Szótlanul nekilátott feladatának. Könnyű, kézzel rutinosan mosdatta, törülgette, simogatta a férfit. Akkor sem jött zavarba, amikor határozott mozdulattal lehúzta róla azt a kicsi alsót, ami még rajta volt. Lassú mozdulatokkal simogatta a hosszú combokat egy nedves szivaccsal. Ennek hatása nemsokára láthatóvá is vált.

    De az nem jött zavarba most sem.

     

    Jó olvasást kívánok, na és szép álmokat.

    Zsani.

     


    Kedvesem.hu társkereső - BIANKA - Társkereső Blog - társkereső,ágnes,balatoni,bianka,boskó/zsu.,emlék....,ezen,férfiaknak.....,gondolatok,l.égy.6.rész.,l.gy.2.rész.,meghívlak.....,megjegyzések,napon,névnapok,nős,nyár,pasik....,szerelem,szerelemről......,szeretet,tarot,természet,tóparton,történt,üzenem,üzenet,vicc,vicc....,világ, társkereső blog Címkék: bianka
    Kedvesem.hu társkereső - BIANKA - Társkereső Blog - társkereső,ágnes,balatoni,bianka,boskó/zsu.,emlék....,ezen,férfiaknak.....,gondolatok,l.égy.6.rész.,l.gy.2.rész.,meghívlak.....,megjegyzések,napon,névnapok,nős,nyár,pasik....,szerelem,szerelemről......,szeretet,tarot,természet,tóparton,történt,üzenem,üzenet,vicc,vicc....,világ, társkereső blog Megosztás
    «« 
    Vissza
    Szólj hozzá!