Társkereső blog. Társkereső oldal, ahol egyszerű a társkeresés. LÉGY A LEVESBEN 6. Rész.LÉGY A LEVESBEN 6. Rész.

2009. 06. 15. 16:38
 

-   Mikor?

-   Lehet, hogy este, de lehet, hogy csak holnap.

-  Ezt szeretem benned, ezt a precíz megbízhatóságot - jegyezte meg Lucy.

Pat csak a vállát vonogatta. Azután elbúcsúztak, és ki-ki, ment a saját ösvényein tovább.

Pat felhívta Fred-et, az ismerős újságírót.

 

   

  Pat a karórájára nézett, 9 óra volt. A nap, ragyogóan sütött, kora ősz volt. Beállt az egyik fizetős parkolóba, hogy ne zavarják. Elővette az apjától kapott aktákat, és olvasni kezdett. A történet egyszerű volt, a posta egyik pénzszállító autóját a nyílt országúton megtámadták, amikor az egyik kisfalu postájából ment hazafelé, de akkor már nála volt az egész körzetből begyűjtött pénz. Az egyik postást vállon lőtték,. Most is kórházban van, a másik odaadta a pénzt. X forint. A posta nem nyilatkozik mennyi. A két tettes felszívódott. Azóta is keresik őket. A másik postást meggyanúsították, hogy segített a tetteseknek. Megbízható személyleírást sem adott a támadókról, pedig látnia kellett őket. Az illető előzetes letartóztatásban van, az ő rokonai kérték fel Pat apját a védelemre. Ennyi. Közben már háromnegyed tíz volt. Pat eltette az irományt, és elindult a Pipacsba.

  Amikor megérkezett, Fred már ott ült az egyik asztalnál, egy konyak mellett. Amikor Pat leült, a pincér máris ott termett. Csak egy tonikot kért.

   

    

   **********************   Zsu.   ****************************


   Kedvesem.hu társkereső - LÉGY A LEVESBEN 6. Rész. - Társkereső Blog - társkereső,ágnes,balatoni,bianka,boskó/zsu.,emlék....,ezen,férfiaknak.....,gondolatok,l.égy.6.rész.,l.gy.2.rész.,meghívlak.....,megjegyzések,napon,névnapok,nős,nyár,pasik....,szerelem,szerelemről......,szeretet,tarot,természet,tóparton,történt,üzenem,üzenet,vicc,vicc....,világ, társkereső blog Címkék: l.égy.6.rész.
   Kedvesem.hu társkereső - LÉGY A LEVESBEN 6. Rész. - Társkereső Blog - társkereső,ágnes,balatoni,bianka,boskó/zsu.,emlék....,ezen,férfiaknak.....,gondolatok,l.égy.6.rész.,l.gy.2.rész.,meghívlak.....,megjegyzések,napon,névnapok,nős,nyár,pasik....,szerelem,szerelemről......,szeretet,tarot,természet,tóparton,történt,üzenem,üzenet,vicc,vicc....,világ, társkereső blog Megosztás
   «« 
   Vissza
   Szólj hozzá!