Társkereső blog. Társkereső oldal, ahol egyszerű a társkeresés. LÉGY A LEVESBEN 2.rész.LÉGY A LEVESBEN 2.rész.

2009. 06. 11. 09:43
 

Elzárta a csapot, megtörülközött. És ha akarom, egyszerre három lányt hozok, végül is ez az én lakásom is, nemcsak apáé.

Szokás szerint pucéron bújt az ágyba. Hamar elaludt, de nem sok öröme volt álmaiban. Össze-visszaálmodott, sok összefüggéstelen jelenetet, de egyik sem volt kellemes. Reggel fáradtan, összetörten ébredt.

A tárgyalás előtt a bírósági büfében megivott még egy kávét, de úgy érezte még mindig nem tiszta a feje. Viszont a gyomra azonnal megfájdult az éhgyomorra lenyelt kávétól. Remélte, hogy satnyasága nem látszik meg rajta. A mai nap jól indult. A vád tanúi közül a fele nem jelent meg, így az egész tárgyalást holnapra elnapolták. Pat hamar szabadult. Dél felé járt az idő. Ebédelni megyek, határozta el. A lépcsőházban találkozott Fred-el az egyik ismerős újságíróval, aki most is holmi görbe utakra csalta, de Pat nem állt kötélnek. Már hangosan morgott a gyomra. A Ritz-ben ebédelt, egyedül és zavartalanul. Csak egy tonikot ivott. Kezdte magát sokkal jobban érezni. Megszólalt zsebében a ketyeréje.   Lucy volt, a barátnője.

-   Jössz ma este, vagy keressek más programot? - kérdezte.

-  Jövök, és nálad is alszom, ha lehet - felelte.

- Tudod, hogy lehet, miért ne lehetne. Akkor várlak. - Lucy bontotta a vonalat.

Pat csendesen üldögélt az ebéd romjai felett.

Bámészkodott, egyre többen jöttek ebédelni, az étterem kezdett megtelni.

**********************   Zsu.   *****************************

 

 


Kedvesem.hu társkereső - LÉGY A LEVESBEN 2.rész. - Társkereső Blog - társkereső,ágnes,balatoni,bianka,boskó/zsu.,emlék....,ezen,férfiaknak.....,gondolatok,l.égy.6.rész.,l.gy.2.rész.,meghívlak.....,megjegyzések,napon,névnapok,nős,nyár,pasik....,szerelem,szerelemről......,szeretet,tarot,természet,tóparton,történt,üzenem,üzenet,vicc,vicc....,világ, társkereső blog Címkék: l.gy.2.rész.
Kedvesem.hu társkereső - LÉGY A LEVESBEN 2.rész. - Társkereső Blog - társkereső,ágnes,balatoni,bianka,boskó/zsu.,emlék....,ezen,férfiaknak.....,gondolatok,l.égy.6.rész.,l.gy.2.rész.,meghívlak.....,megjegyzések,napon,névnapok,nős,nyár,pasik....,szerelem,szerelemről......,szeretet,tarot,természet,tóparton,történt,üzenem,üzenet,vicc,vicc....,világ, társkereső blog Megosztás
«« 
Vissza
Szólj hozzá!