Társkereső blog. Társkereső oldal, ahol egyszerű a társkeresés. LÉGY A LEVESBEN. 1.rész.LÉGY A LEVESBEN. 1.rész.

2009. 06. 11. 09:40
 

Éjjel két óra volt, amikor Pat fekete mercedesze halkan végig suhant az utcán. A rácsos kerítések mögött a kertekben álló villák már mind sötétek voltak. A mercédes megállt, lámpája megvilágította a vasrácsos kapu melletti táblát =  Thomas Webell Ügyvédi Iroda, mert apja irodája is itt a házban, a földszinten volt. A kapu kinyílt, majd csendesen becsukódott az autó után. Pat nem vitte a garázsba a kocsit, délelőtt úgyis újra kell, mert tárgyalása lesz 11-kor. Ügyvéd volt Ő is, akár az apja. Most csendesen osont a kettőjük lakosztályát elválasztó folyóson, de hiába igyekezett, nyílt apja dolgozó szobájának ajtója, és kilépett a folyosóra az apja.

  Pat ledermedt, és szembefordult az apjával, de nem szólt semmit.

   Pat hallgatott erre nem volt mit válaszolnia.

    Az apa után becsukódott az ajtó.

    Pat persze nem volt olyan szelíd, mint amilyennek látszott. A zuhany alatt állva dühöngött magában.

    Apa el van tévedve tíz évet, nem tizenhét éves vagyok, hanem huszonhét, és nős ember, igaz hogy nem élünk együtt Lianával, de akkor is felnőtt férfi vagyok, ha akarom, a sárga földig leiszom magam.

    Itt elakadt a gondolatmenetben. Sehogy sem emlékezett arra, hol van a sárga föld. A kertekben általában apró kavicsos utak voltak, és fű volt.

     

    ******************   Zsu.   *********************************


    Kedvesem.hu társkereső - LÉGY A LEVESBEN. 1.rész. - Társkereső Blog - társkereső,ágnes,balatoni,bianka,boskó/zsu.,emlék....,ezen,férfiaknak.....,gondolatok,l.égy.6.rész.,l.gy.2.rész.,meghívlak.....,megjegyzések,napon,névnapok,nős,nyár,pasik....,szerelem,szerelemről......,szeretet,tarot,természet,tóparton,történt,üzenem,üzenet,vicc,vicc....,világ, társkereső blog Címkék: ágnes : boskó/zsu.
    Kedvesem.hu társkereső - LÉGY A LEVESBEN. 1.rész. - Társkereső Blog - társkereső,ágnes,balatoni,bianka,boskó/zsu.,emlék....,ezen,férfiaknak.....,gondolatok,l.égy.6.rész.,l.gy.2.rész.,meghívlak.....,megjegyzések,napon,névnapok,nős,nyár,pasik....,szerelem,szerelemről......,szeretet,tarot,természet,tóparton,történt,üzenem,üzenet,vicc,vicc....,világ, társkereső blog Megosztás
    «« 
    Vissza
    Szólj hozzá!