Társkereső blog. Társkereső oldal, ahol egyszerű a társkeresés. szexszex

2009. 05. 28. 08:16
Azt hiszem mindenki számára nagyon fontos a szex! Természetesen nekem is.

Egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy e körül forog a világ. Akkor nagyon lehurrogtam, mert még naív fiatal voltam. Azt hittem sokminden fontosabb ettől. Mára azért rájöttem, neki volt igaza.

Azelőtt ha láttam egy savanyú nőt, azt hittem az élet gondjaitól lett ilyenné, pedig nem csak azok tudják az ember lányát összetörni. A vénkisasszonyok is attól savanyúak, hogy senkitől nem kapnak egy kellemes órát (vagy kettőt, esetleg többet).
Mert nagyon fontos, hogy legyen valaki akinek kell mind a szellemünk, mind a testünk. Ez utóbbit nhéz egyedül elélveztetni. Legalábbis sokkal egyszerűbb,kellemsebb és élvezetesebb, ha van hozá partner. Egy jó partner! Mert az sem mindegy, hogy csak ügyetlenkedik-e, vagy tudja azt is, mi a jó egy nőnek! No meg a kielégítés is fontos. HA csak ott van mellettem valaki és magának tud, akar örömöt szerezni, de nekem meg nem, akkor az is elmehet a fenébe. Nincs ilyenre szükség! Nemigaz lányok?
A frenetikus együttléthez nem elég 10 perc. Ahhoz idő kell. Vagy a pasik ezt nem így gondolják? Nekik elég ha belövellnek és kész? Igaz idősebb korban egyeseknek már tartani is elég nehéz magukat, nemhogy kivárni azt amíg egy nő elélvez. Mert a nőknél ez is egyre később jön össze.( Bocsi, most nem magamról beszélek.) Talán ezek miatt is egyre nehezebben sikeredik a kellems eufórikus szex. Pedig az az amitől helyrebillen a lélek is meg a test is.


Kedvesem.hu társkereső - szex - Társkereső Blog - társkereső,férfiak,fontos, társkereső blog Címkék: fontos
Kedvesem.hu társkereső - szex - Társkereső Blog - társkereső,férfiak,fontos, társkereső blog Megosztás
«« 
Vissza
Szólj hozzá!