Társkereső blog. Társkereső oldal, ahol egyszerű a társkeresés. Fogyókúra sokadszor....Fogyókúra sokadszor....

2008. 12. 10. 16:13

Szeretnék 12 kg-ot lefogyni. Már elméletben annyi mindent tudok, hogy lassan könyvet is kiadhatnék. DE! Mit tanácsoltok? Hogyan találhatom meg a számomra legmegfelelőbb diétát, életmódot, milyen kiegészítő termékeket ajánlotok.

 

Fontos az étrend és a mozgás. Az EGÉSZ-séghez ezek is hozzá tartoznak. Egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszünk. De az is fontos, hogy milyen a hozzáállásunk az ételhez. Nagyon fontos, hogy bármit fogyasztunk, azt jó érzéssel tegyük. Minden bűntudattal fogyasztott étel duplán hizlal, duplán árt. Amennyiben nincs keretünk a bio ételek megvásárlásához, túl drágák nekünk, akkor még mindig van egy jó megoldás. Ez az asztali áldás! A régieket azonban ki kell egészíteni pár gondolattal. Bocsánatot kell kérni minden élőlénytől, akinek fájdalmat okoztunk az étel létrehozásával. Meg kell kérni az Úristent, hogy az ételek számunkra nem hasznos energiáit változtassa gyémánttá és juttassa el oda, ahol szükség van rájuk. Engedélyt kell kérni az ételtől, az átalakításra. Áldást kell kérnünk az ételt elkészítő összes személyre, hogy mindig minden és mindenki számára a legnagyobb szeretettel készítsenek ételeket. Az így elvégzett asztali áldás egy könnyebben emészthető, jobb, egészségesebb ételt eredményez.

 

Arra hívnám még fel a figyelmet, hogy minden hízás, védelemépítés. Abban az esetben, ha azt az érzelmi problémát, ami a hízást okozta, nem oldjuk meg, akkor csak nagyon nehezen fogunk tudni eredményt elérni, vagy csak nagyon nehezen tudjuk megtartani azt. Jó, ha végig gondoljuk, hogy van-e előnye a túlsúlyunknak. Vajon tekintélyesebbek vagyunk-e általa? Jobban felfigyelnek ránk? A hátrányok is fontosak, mert az amiben akadályoz minket a túlsúly, az lehetséges, hogy kellemetlen lenne számunkra. Csak simán, túlsúly nélkül nem mernénk nem megtenni, ezeket a dolgokat. Jó vizsgálódást! Rengeteget segít. Kilókat lehet fogyni napok alatt. Nem jön vissza a leadott felesleg, ha figyelünk, hogy ne essünk vissza a hibáinkba, HA KIDERÍTJÜK, HOGY MIÉRT ÉPÍTÜNK VÉDELMET MAGUNKNAK! Jó, ha tudjuk és észben tartjuk, hogy ezekre a védelmekre nincs szükségünk.


Kedvesem.hu társkereső - Fogyókúra sokadszor....  - Társkereső Blog - társkereső,áldás,betegség,birtoklás,böjt,boldgság,boldogság,család,dominancia,döntés,egészség,élet,elfogadás,elhízás,előny,elvárás,ember,energia,érzés,étel,feleség,felfedezés,férfi,férj,gondolat,gyerek,gyógyulás,h1n1,hagyaték,hagyomány,hatalom,hátrány,házasság,hízás,idő,immunrendszer,isten,kapcsolat,lélek,önismeret,önuralom,öröm,pár,profit,reménytelen,súly,szabadság,szakralitás,szerelem,szerep,szeretet,szex,szív,szó,társ,tekintély,teljesség,teremtés,tett,titok,tudat,tünet,válás,választás,változás,védelem,vezetés,vírus, társkereső blog Címkék: áldás : egészség : elhízás : előny : energia : étel : hátrány : hízás : ima : súly : tekintély : védelem
Kedvesem.hu társkereső - Fogyókúra sokadszor....  - Társkereső Blog - társkereső,áldás,betegség,birtoklás,böjt,boldgság,boldogság,család,dominancia,döntés,egészség,élet,elfogadás,elhízás,előny,elvárás,ember,energia,érzés,étel,feleség,felfedezés,férfi,férj,gondolat,gyerek,gyógyulás,h1n1,hagyaték,hagyomány,hatalom,hátrány,házasság,hízás,idő,immunrendszer,isten,kapcsolat,lélek,önismeret,önuralom,öröm,pár,profit,reménytelen,súly,szabadság,szakralitás,szerelem,szerep,szeretet,szex,szív,szó,társ,tekintély,teljesség,teremtés,tett,titok,tudat,tünet,válás,választás,változás,védelem,vezetés,vírus, társkereső blog Megosztás
«« 
Vissza
Szólj hozzá!