Társkereső neve: Marcso60 (Csepel, 71, Elvált társkereső) Gyönyörű az élet ,bár néha nem értem....... - Kedvesem.hu társkeresőMarcso60 : 71 éves társkereső - Csepel

Társkereső értékelés: 1 Társkereső értékelés: 2 Társkereső értékelés: 3 Társkereső értékelés: 4 Társkereső értékelés: 5
    5 (5 szavazat)
 társkereső
marcso60 társkereső bemutatkozása
Gyönyörű az élet ,bár néha nem értem.......
Elvált vidám családcentrikus hölgy vagyok.szeretem a társaságot! Fiammal és családjával élek együtt. ----------------...........---------------- Bemutatkozás: Gyönyörű az élet,bár néha nem értem.Vannak percei,mit nem kéne megélnem.Én tehetek róla?Lehet, hogy igen,de sok mindenről nem,ezt szívből hiszem!Az enyémben volt szép és varázslatos,pokoli,gyötrelmes,s néha fájó. Kaptam benne vágyat,szeretetet,álmot,s néha elfeledném az összes valóságot!Sokszor volt fájó, csúfos az egész de talán most a rossz a múlt ködébe vész. Most talán már jó lesz minden pillanat,valóra válhat egy meseszép gondolat.Így kell már lennie!Elég volt a rosszból,a gyötrelemmel teli pokoli napokból!Nem vagyok öreg!!!annyi minden várhat rám még.Meg kellene érnem a rám váró csodát!Nem tudom mi jön még. De szeretnék élni,boldogan,vidáman,szeretetben s ezeket megélni. Hogy olyannak tudj elfogadni amilyen vagyok a hibáimmal és az értékeimmel együtt. A belső értékeimért szeress Ne akarj megváltoztatni!!!
Kit keres?
Ennek megtekintéséhez Regisztrálnod kell!
Mondj véleményt róla!
  • Kedvesem.hu társkereső: Marcso60, Arányos, Pest megyei társkereső nő - társkereső,71 éves társkereső,elvált társkereső,társkereső csepel,pest megyei társkereső albika (76)
    Aranyos vagy,tudom milyen a magany,ezert szeretnem menden reggel az agyadba vinni a kavet.Puszil Albi
    Szilagyszentkiraly, 3445 napja