Társkereső neve: SH (Nagykáta, 63, Független társkereső) Rajongás - Kedvesem.hu társkeresőSH : 63 éves társkereső - Nagykáta

Társkereső értékelés: 1 Társkereső értékelés: 2 Társkereső értékelés: 3 Társkereső értékelés: 4 Társkereső értékelés: 5
    4 (17 szavazat)
 társkereső
SH társkereső bemutatkozása
Rajongás
Hát nem is tudom mit irjak ?Szerintem megismerkedés esetén ugyis minden kiderül! Valamit kérnek Tőled, megtenni nem kötelesség, Mást mond a jog, mást súg az ész. Valami mégis azt kívánja: Nézd tedd meg, ha teheted! Mindig arra a Harmadikra hallgass, mert az a Szeretet. Valakin segíthetnél, joga nincs hozzá, nem érdemli meg, Tán összetörte a szíved. Az ész is azt súgja, minek? És a szelíd hang halkan újra kérlel: Tedd meg, ha teheted! Mindig arra a Harmadikra hallgass, mert az a Szeretet. Ó, ha az a Harmadik egyszer első lehetne, És diktálna, vonhatna, vihetne.... Lehet elégnél hamar, valóban esztelenség volna, De a szíved békességről dalolna, S míg elveszítenéd, bizony megtalálnád az életet! Bízd rá magad arra a Harmadikra, mert az a Szeretet
Kit keres?
Ennek megtekintéséhez Regisztrálnod kell!
Mondj véleményt róla!
 • Kedvesem.hu társkereső: SH, Arányos, Pest megyei társkereső férfi - társkereső,63 éves társkereső,független társkereső,társkereső nagykáta,pest megyei társkereső videkino53 (63)
  Nagyon szép és szomorú a bemutatkozásod, én is ebben a cipőben járok.Talán majd lesz ez szebb is!Üdv:Ibolya
  Barcs, 3583 napja
 • Kedvesem.hu társkereső: SH, Arányos, Pest megyei társkereső férfi - társkereső,63 éves társkereső,független társkereső,társkereső nagykáta,pest megyei társkereső Andrea45 (57)
  Boldog Új Évet Kívánok :)
  Budapest, 3606 napja
 • Kedvesem.hu társkereső: SH, Arányos, Pest megyei társkereső férfi - társkereső,63 éves társkereső,független társkereső,társkereső nagykáta,pest megyei társkereső pince450 (61)
  Fel a fejjel az élet megy tovább,aki menni akar azt nem szabad tartóztatni....üdv:Marika...
  Tállya, 3611 napja
 • Kedvesem.hu társkereső: SH, Arányos, Pest megyei társkereső férfi - társkereső,63 éves társkereső,független társkereső,társkereső nagykáta,pest megyei társkereső Andrea45 (57)
  Gyönyörű paripa vagy, ha szomorú vágtázzunk együtt,majd megcsutakollak és együtt állunk a karánba. Vigyázunk egymásra.Kellemes Karácsonyi Ünnepeket. :) 
  Budapest, 3614 napja
 • Kedvesem.hu társkereső: SH, Arányos, Pest megyei társkereső férfi - társkereső,63 éves társkereső,független társkereső,társkereső nagykáta,pest megyei társkereső klarisszamami (29)
  Ezt én is megtapasztaltam.
  Burma, 3639 napja