Társkereső neve: Sopianae (Budapest, 61, Független társkereső) Társkereső Budapest - Sopianae - Kedvesem.hu társkeresőSopianae : 61 éves társkereső - Budapest

Társkereső: Sopianae : 61 éves társkereső (Budapest)
Társkereső értékelés: 1 Társkereső értékelés: 2 Társkereső értékelés: 3 Társkereső értékelés: 4 Társkereső értékelés: 5
    1 (3 szavazat)
 társkereső
Sopianae társkereső bemutatkozása
Társkereső Budapest - Sopianae
Barátokat szeretnék megismerni de lehet társkeresés is, ha bejön légy becsületes! :lol:
Kit keres?
Ennek megtekintéséhez Regisztrálnod kell!
Mondj véleményt róla!
  • Kedvesem.hu társkereső: Sopianae, Arányos, Budapesti társkereső nő - társkereső,61 éves társkereső,független társkereső,társkereső budapest,budapesti társkereső Sopianae (61)
    Szia Dana köszi de rendes vagy! Válaszoltál tudod ezt a lapot úgy hívom, hogy Futrinka u. , mert véletlen ide tévednek aztán el is húznak innen egy sz....r lap. Itt semmit nem lehet csinálni még meg sem néznek, bár ahogy látom akik ide tévednek Téged megnéznek ha véletlen meglátnak. Én nem teszek fel fotót, mert annyira szép vagyok,hogy rögtön belém zúg még a moderátor is, egyből válaszolna a levelemre többször kértem a segítségét még sem segit, de ha feltennék egy magyar zászlót a fotóm helyére rögvest írna, hogy vegyem le azonnal. Tudom, mert volt már rá példa. .... na mindegy megyek a dolgomra de legközelebb kipróbálom felteszek egy gyönyörű zászlót majd figyuszd ki rögtön írni fog a drága. Nem bántom ezt is olvassa azért írtam ide. Szép hétvégét!
    Budapest, 3199 napja