Társkereső neve: Aloiv (Budapest, 47, Elvált társkereső) Kis lépések vezetnek nagy célok eléréséhez - Kedvesem.hu társkeresőAloiv : 47 éves társkereső - Budapest

Társkereső értékelés: 1 Társkereső értékelés: 2 Társkereső értékelés: 3 Társkereső értékelés: 4 Társkereső értékelés: 5
    4 (3 szavazat)
 társkereső
Aloiv társkereső bemutatkozása
Kis lépések vezetnek nagy célok eléréséhez
Közel sem vagyok tökéletes. Mosolyt, de könnyet is csaltam már az emberek arcára. Olykor csalódást okozok, máskor én csalódok. Néha meggondolatlanul bízok, vagy magyarázat nélkül bezárkózok. Várok mikor már nem kellene, és kapkodok, mikor még várnom kellene. Egyszerre szeretek és gyűlölök okkal, és ok nélkül is. Hibáztam, hibázok és valószínűleg még rengetegszer fogok is. Mégis így vagyok Önmagam!!
Kit keres?
Ennek megtekintéséhez Regisztrálnod kell!
Mondj véleményt róla!
  • Kedvesem.hu társkereső: Aloiv, Arányos, Budapesti társkereső nő - társkereső,47 éves társkereső,elvált társkereső,társkereső budapest,budapesti társkereső Messzisanyi (55)
    okos lyány ez Kár hogy nekem sose volt ennyi eszem :) Meg hát ilyen szép se voltam és leszek soha :) Nagyon rokonszenves :)
    Írország, 178 napja
  • Kedvesem.hu társkereső: Aloiv, Arányos, Budapesti társkereső nő - társkereső,47 éves társkereső,elvált társkereső,társkereső budapest,budapesti társkereső Mahua (59)
    Meglepoen emberi...
    Budapest, 380 napja