Társkereső neve: Flor. (Bács-Kiskun megye, 28, Független társkereső) Sziasztok:) - Flor. vagyok (Bács-Kiskun megye) - Kedvesem.hu társkeresőFlor. : 28 éves társkereső - Bács-Kiskun megye

Társkereső értékelés: 1 Társkereső értékelés: 2 Társkereső értékelés: 3 Társkereső értékelés: 4 Társkereső értékelés: 5
    5 (23 szavazat)
 társkereső
Flor. társkereső bemutatkozása
Sziasztok:) - Flor. vagyok (Bács-Kiskun megye)
Az vagyok,akitől mindig az igazat kapod, nyersen,tömören,akkor is ha fáj.Az vagyok,aki mindig figyel rád,akivel bármit megoszthatsz,és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad,és újra mosolyogni nem lát.Az vagyok,aki mélyen,tiszta szívvel,önzetlenül, önmagadért szeret, de aki csak akkor fogja mondani neked,amikor ezt valóban így érzi"Az vagyok akit, soha nem fogsz megérteni igazán, de akit pont emiatt fogsz végtelenül szeretni.ilyen vagyok mert én tudom,h egy nap sem jön vissza az életből. Nem vagyok tökéletes lány!A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom.Néha ügyetlen vagyok és néha összetörik a szívem.Van,hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok,amikor semmi sem sikerül.De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek,akkor úgy érzem,hogy ez a különleges élet a valóság,és lehet,de csak lehet....hogy szeretek tökéletlen lenni!!!!!!
Kit keres?
Ennek megtekintéséhez Regisztrálnod kell!
Mondj véleményt róla!
  • Kedvesem.hu társkereső: Flor., Arányos, Bács-Kiskun megyei társkereső nő - társkereső,28 éves társkereső,független társkereső,társkereső bács-kiskun megye,bács-kiskun megyei társkereső pufy (30)
    szia igazad van szerintem nagyon jol gondolkodsz szerintem is ez a fontos szeretnélek meg ismerni
    pálmonostora, 2336 napja
  • Kedvesem.hu társkereső: Flor., Arányos, Bács-Kiskun megyei társkereső nő - társkereső,28 éves társkereső,független társkereső,társkereső bács-kiskun megye,bács-kiskun megyei társkereső gerzson (34)
    Szia nagyon aranyos vonzó lány vagy megismerkednék veled szivesen
    Sopron, 3374 napja